Confess to me

jag har varit duktig!

jag vaknade kl 10:30 och gick för att äta en risifrutti. Kvällen innan hade jag bestämt två saker:
1. jag ska bli brun så inte jag ser blek ut när peter kommer hem.
2. Jag ska rensa i jordgubslandet.

Sagt och gjort. klockan 11 gick jag och började min färd genom den enorma mängd ogräs. Det var en tuffkamp. Brännäslor, brännande sol, spindlar och gu vet hur långa rötter gjorde inte jobbet lättare. Och att jag bara var i för i korta shorts och linne gjorde det ännu värre. (men brun skulle jag ju bli!) 4 timmar tog det. Dum som jag är ibland tog jag ingen före-bild, bara efter och en bild på hur mkt ogärs de var. tihi!


jobbjobbjobb

Efter det var det mer jobb. Mamma ville ha hjälp med häcken och att lägga stenplattor på framsidan. Duktig dotter som jag är hjälpte jag till ( mutade med glass). Klockan tre var mamma hungrig så det blev middag. Subway mackor! Hur gått som helst!

gottigott!

Efter det städa jag mitt rum! Gud vad mycket kläder en kvinna kan ha.. jag blev helt trött när jag hade burit allt till tvätten.. Och ändå hade jag i gaderoben... undra hur mkt jag egentligen använder? Borde kolla upp det.

Sen då? Tja, lite plugg och lite marängswichss gjorde kvällen bra. + att jag har kommit på en ny super berättelse! Eller rättare sagt, kommit på en super händelse till en gammal. (nej det är inte john och johan sorry!)

fast det ett nedslag idag var ju förstås att jag fick ig på kemin......... sommarlov, snälla skynda!

Lite random bilder jag tog idag:

plommonträdet

Äppelträdet

Pärlor i vinden

cute flower





Btw så fick jag 5 fiskar! Fast de va så små att jag satte tillbaka dem!

solbränd

Oboy, Fil, Vin och Kaffe.

Idag hände mig något märkligt..

.. Jag hade just ätit på Landstinget och vid busshållplatsen inte långt därifrån satt en söt gammal dam. Glad som jag var efter att ha fixat fysik nationella log jag glatt åt henne när jag satte mig ner. Då började hon helt plötsligt prata med mig! Först hörde jag inte vad hon sa, så jag var tvungen att ta av mig mina hörlurar och fråga dumt:
- Vaaa?
- Vet du hur lång tid det tar för bussen att komma hit? Hinner vi med 11:38?
Jag skakade på huvudet och sa något i stil med:
- Nae, det tror jag inte, klockan är ju nu 11:55...
- Och nästa buss går inte förens kl 12:10.. nej då hinner man gå till nästa hållplast! sa hon och reste sig upp..
Jag nickade intygande och så började hon gå.. Jag vet inte vad som for i mig, men jag följde efter henne. Längs vägen till "Universum" pratade vi om vädret och om hur hon hade varit hos docktorn.. Nästan allt mellan himmel och jord.
När vi var frame så sa hon igen:
- Nej ja tror vi hinner till nästa också!
Och vi fortsatte gå hela vägen till Sjukhuset.

Vi fortsatte vårt stillsamma, men ändå trevliga pratstund. Och jag fick reda på att hon snart skulle ta pension.. Så gammal var hon!
När vi kom in på bussen (8:an) så märkte vi ganska fort att den var överfull. Jag lät henne (så ädel som jag är) sitta ner medan jag stod och vi fortsatte vårt samtal, som nu övergott till bussbiljetter. Då flickade en annan kvinna in lite i samtalet och utbytte information. Det slutade med att hela bussresan stod/satt vi och pratade om hur mycket makt en busschafför kan ha. Sen när jag sen hoppade av så sa jag hej då till de båda, Slog på Mp3 igen och gick nynnande hem..

Att det finns så socialla personer? Jag blir typ glad!

Sen när jag även berättade för Mamma och Pappa (ja jag delar denna information med världen) så skrattade pappa och sa:
- Ja, du kommer nog bli som jag. Snacka med stenar.
(internskämt)
 Så som slutsatts så har jag alltså blivit ett steg närmare att bli som min förebild ! Yatta!


Men nu måste jag nog börja bära ut saker i husbiln! mamma har redan sagt till mig två gånger.. tihi!




Vissa spelar brännboll och super sig fulla på fysik gränd, andra drar iväg med husbilen och fiskar med sin far!


Pappas Flicka

Choklad innehåller...

...koffein, theobromin och fenyletylamin som gör dig pigg, glad och kåt!

Omgomgomg.. Jag är så lycklig av så många anledningar!

Klarade bla matte c! Jag tror jag grät en skvätt där... tihi!
sen så är det vacker väder utom hus (om man bort ser ifrån blåsten..)

Jag är fortfarande sjuk, även om vissa inte tror mig, men jag tror jag är på bättrings vägen! *ATCHHO*
(Tack vare jag var sjuk kunde jag fara hem tidiigt idag.. hihi!)

Sen har jag gjort ett armband idag (av mitt armband som jag redan hade på mig men de e vi tyst om!)
dåligt kort, men jag gillar armbandet!


MangaTips
!
Sen för övrigt har jag läst en såååå gullig manga! Jag tror jag skulle dö.. Har inte läst klart än men jag rekomenderar den jätte mkt!

Tegami Bachi
Den handlar om 12 - åriga "Crybaby" Lag vars dröm är att bli en Tegami Bachi, eller en "Letter bee" precis som sin förebild Gauche Suede. Längs hans väg träffar han massa konstiga varelser och människor som både hjälper honom, och försöker trycka ner honom.

Den är inte så lame som jag förklara den, men tryck på länken själv och se! Grymt ritad!



choklad..

HappyHippo

nedräkning på går

Idag mår jag inte bra. jag vill hem och ska göra det efter religionen (då klockan är 12) då ska jag hem, sova sen ska jag plugga äckel fysik hela dagen. . . visst låter det bra?


jag har också gjort kemi prov idag.. men just nu är min skol-kämpar-glöd utsloknad och bort glömd så det gick nog inte så bra..


Men posetift då!
Min syster bakade kaka till mig igår, kladdkaka med nogat på ! Mumma!
Häggen har blommat så de luktar jätte gått utomhus! Det är vi mega glada över!
Sommarlovet är om ca 2 veckor exakt. Ett ord räcker: Yatta!
etttooo.. sen vet jag inte vad mer bra saker .. men men, C'est la vie!



the sick one

Imagen Me

What a night!

Kulturnatta i all sin prakt! Nykter-gänget drog runt på stan och vissa (jag) bettede sig som de hade minst 3,7 promille i blodet..
Och det var innan sockret..

Jag tittade bla på Emmanuel Otterhall spela sina fina låtar, Sorry, Ley's bowl (stavas de så?) och sen såg jag en atenativ modevisning.. Brudarna var visst "Babe" och killarna i pupliken fick nog nästan utlösning..... Jag tyckte de var ganska coola kläder, men aldrig i livet jag har på mig det själv.  (Ni som undrar var de va för kläder de hade på sig så var det allt ifrån läder till latex till kejdor till naket)

Man träffade också hur mkt folk som helst! Från gamla lägerkompisar som inte vet mitt verkliga namn till vanliga fulla klasskamrater. Sen träffade ja ju också lill-kusinen som mest nog bara skämdes över sin kompis, med full rätt. (Btw, Maguns om du läser det här: Raka dig!)

Fast en av de roligaste sakerna måste ha varit när vi lekte "Foot-Game!" Mitt i publicken till något band. Jag, Amanda, Madde, Simon och Amanda lekte och skrattade som ett par 5 åringar medan Jens stod vid sidan om och muttrade: Jag är för mogen för det här, jag känner inte dem....

Klockan 01:23 var jag hemma, tror jag? Eller så var det lite tidigare.. jag vet faktiskt inte.. men nu står min cykel på stan i alla fall så jag måste fara och plocka upp den.. dryygt xP

Annars ska jag väl plugga som fan i dag.. det jag inte gjort de andra dagarna vill säga.. KEMI! Här kommer Jag! (jippy...)

(min nemi-tidning har kommit! SHOOWOO!)



Som sista sak måste jag säga en sak:
Jens Är Hur Snäll Som Helst!(av ganska många anledningar.)

7-sovarn

If you can't convince them, confuse them.

Idag var det en ytters givande dag.......

Jag vaknade omkring 12 så där.. och drog mig till ca 14:30. Vilket var väldigt nice faktiskt, min säng e nice!

När jag var tvungen att gå upp så hade jag två timmar på mig att hjälpa till att måla, äta och sen dra till stan för att se bio med madde. Målandet gick bra, men jag har fortfarnade målafärg på mig.. så lite fail blev de. tihi!

Filmen var jätte bra! Jag och Madde satt som två stycken 14 åriga flickor och fnittrade sönder. Can you imagen?
Vi har även bestämt oss för att fara och se en till film snart igen, som verkar minst lika bra. Det kommer bli niiiiice!
(Btw: så var filmen 17 again med Zac Effron yeeey!)

Trailer:



Nu då? För några kanske dagen börjar nu, alltså.. ut och festa och party party all night ! för de flesta går de och lägger sig för att invänta nästa dag. Vad ska jag göra? Sova kan jag inte, det är överskattat och har jag gjort för mycket idag. Så, ska man gå ut kanske? Kanske på en promenad runt vackra Umeå? (och bli våldtagen i nästa buske.. yatta..) Eller sitta framför datorn och prata med människor som jag annars kan ringa och kanske hitta på nått med? Antagligen blir de det sista eftersom jag är för rädd för att gå ut själv på kvällarna i Umeå.. Paranoid som jag är. Sen tycker jag personlig jag är lite läskig när jag gör så.. för då brukar jag bara gå till en lekpark och sitta och gunga, nynna tyst för mig själv och titta på månen.. Folk som går förbi ger mig väldigt Väldigt konstiga blickar. Men det är nice på sitt sätt. Inte att de tittar men att sitta där. Man hinner tänka så mycket och månen är så fin!

Any way, vi får se vad jag gör. Det är lite kallt i kväll vet jag men jag får väl bara klä mig antar ja? eller?
ojoj vad jag babblar, och det absolut roligaste är att det känns som om jag pratar mer med mig själv än med någon annan.. spännande.. jag är skiskofren! (och det stavas så, i min bubbla) Kanske ska ut och blåsa såpbubblor? (vilket emo barn jag är..)




Japanees Smiling Disease

Men ta och Ansträng dig lite!

Idag har jag haft en ganska slapp dag..

åt lunch med Jens på Mias, kind of niiice! pommes is the shit !
hade en lektion idag.. det va inte värt. . haha !

Men sen drog ja å Madde på stan och kolla på kläder. (Madde ska på bal och vara vacker! Så då måste hon ha en fin klänning) Men just den där fina klänningen var fan inte lätt att hitta.. två timmar gick vi runt.. sen satte vi oss på åkerbloms och snackade!

Sen klockan 15:30 var jag på möte och barnlägret i sommar! De kommer bli as nice tror jag!
Efter åt.. drog jag hem åt och satte mig här nere.. ([email protected]) .. för att plugga. kemin har nog fastnat nog nu. (rättare sagt: jag orkar inte mer) Så annars har jag blåst såpbubblor och ja jag blåste dem både inomhus och i min säng.... jag ska nog byta lakan nu..

Men sen har jag hittat en kul grej idag att ta kort på, kan ni lista ut vad det är?


den fångade mig då, den fångar mig nu!


är'e så?

I'm still here

A-Chan is a Boy!

Idag har jag inte gjort något..

förutom den här:


visst är jag rolig?

the drawer

Toki na nai sonzai o koko ni iru to!

hur kan de gå sämre?

Började på franska nationella för ca.. 40 minuter.. nu är jag klar . hihi?
förstod inget (nästan) men jag svara på allt! (även om vissa var rena chansingar och mest troligviss fel..

Men vill ni veta vad de Absolut värsta var?

jag hade en japansk låt på hjärnan under hela tiden.. Så inte nog med att jag inte förstod de ja läste, de blandades med japanska och bildade ett helt nytt, obegripligt språk.. Yatta!












NEJ!
Färdigdeppat!

Den här låten hade jag på hjärnan hela tiden:

Jag ska stämma Naruto - för att ha förstört mitt franska nationella.
tihi!

Franc Biatch



Je ne parle pas france?!

Söndag, dagen de flesta hatar.

Idag klev jag upp klockan 1. (13:00) vet inte riktigt när jag vaknade, var väl mellan 10-11 kanske. Vet inte heller varför låg kvar i ca 2 timmar. De var bara så nice! Men jag fruktar att ja inte kommer kunna somna i natt.. och sen har franska nationella direkt på morgonen imorgon.. det kommer bli spännande..

Men vad har jag gjort då de fem timmar jag har varit uppe?

Det börja med att jag fick glass med hallon till frukost, kinde of nice! Allt jag behövde göra var att fara iväg och köpa det själv. men de va pice of cake. (fick ju välja glass också!) med mammas kort blev de en jätte god en! (mamma betalar.)

Sen efter det var jag sugen på att sola i de kalas väder som var, men tyvärr så skulle jag plugga också.. så jag komponerade dem två och la mig på en filt i solen med kemi boken! Nu kan ja pH! Waahhahaha!! ( elakt skratt)

Efter att ha sutit och pluggat.. kanske en halvtimme? mer? minder? do no. Så var jag uttråkad, jag ville ju fortfarande sitta ute med jag ville att de såg ut som om jag gjorde nått så inte mamma å pappa skulle tvinga mig till massa tråkigheter som att tvätta huset. (vi ska måla om, därför ska de tvättas)
Så, jag bestämde mig för att sy! Det är ju ändå roligt, visst man känner sig som en 80 år gamal tant, men de e nice.

så här jag suttit idag (klä högen är tyger jag har sönder och gör nya saker av)

Känner ni igen han? (personligen måste jag ärlgit säga att A-chan inte gjorde sig bra i tyg)


Sen då? Sen har de inte hänt mer idag.. förutom ja "hitta" en bra låt..

Ni får höja volymen lite..


Mwahahaha!

The one and only!

What ever it takes...

God kväll!

Jag är nu vaken , och märker hur ljust det är där ute.. för alla er som går och lägger er innan klockan 2 vet ju inte om det än, så jag tänkte bevisa det för er. . .


Få se nu.. klockan är ca halv fyra..

Och det e sjukt ljust ute och det är ca 3 + (förvånad var de varmt ute ändå..)

Så, alla som nu är tveksamma har jag svaret till er nu:
SOMMAREN ÄR HÄR!

Sen kommer väl följdfrågan: vad gör jag uppe?

coca - cola och musik antar jag... (jag tänker inte säga att jag sitter uppe och pratar med peter eftersom det låter så himla fult. )



ville bara vara ironisk..

Hög på Cola

VårPhotoTid

Jao, idag har det varit ganska slappt.. och det var igår också för den delen.. men jag tänkte att jag kunde visa lite härliga vårbilder ifrån igår! För man blir så glad då tycker jag!


Okej, först var det så att jag och frida hade gjort klart matte nationela (som för övrigt inte gick så bra) så vi började röra på oss. Först hem till henne sen ner på stan.
Sen lärde jag mig en värdefull läxa . . . Ska du ha klänning utan leggings checka föjande:
1. att det inte blåser ute.
2. cykla inte om kjolen är kort.
3. ha inte färgstarka underkläder
4. om du trotsar alla överstånde, så se till att du har någon som kan hålla i kjolen åt dig när du cyklar.

Väl på stan hade vi köpt jordgubbar som vi satt och åt vid kajen, de var jätte goda om man kände sig bättre efter ett cp prov! Länge leve jordgubbar!

Sen hittade jag en humla igen! Jag gillar inte små kryp låt dem försvinna.
(en liten parantes, idag väcktes jag bla av en äckel geting som hade på något sätt kommit in i mitt rum! ! ! Inte kul. Men nu sitter jag här och bara undrar var den tog vägen. . . .

Min älskade syster hade köpt såp bubblor! Som jag för övrigt tror är underskattade. De e så vackra när de dansar runt i vinden och man känner sig som fem igen. Sen blir det lätt väldigt fina bilder, om man är snabb vill säga.

bubbelbubbel

Senare på kvällen så satt jag mest bara hemma och ritade. Det var ändå skönt att vara hemma och göra ingenting. Fast de ska inte hände ikväll, jag ska ut! fint väder och eftersom jag har idag först sovit till halv 12, sen två timmar till senare på dagen så måste jag ut! har lite för mkt spring i bena.. Jag tror jag ska blåsa en jätte stor bubbla! Om jag lyckas ska ja ta kort på den, om jag hinner.. Mycket "om" nu. Men först måste ja klä mig! (sitter i bara handduk för dem som är intresserad.)
Sen Älskar jag mitt nya hår! På tio minuter är det torkat och redo att möta dagen! J'tamie!



Vattenkrig! Tagga!

Banglichen



I'm everything you want

Pudel! (förklaras senare)

Idag så vaknade jag upp 10 i 7, jämfört med den vanliga tiden 7 av den simpla anledningen att jag ville snoza längre än vad jag brukade. (Jag brukar bara snoza till 5 över, annars så måste ja stessa)
Jag har förövrigt märkt att jag har ett väldigt rutinvist sätt att vakna upp på morgonen. (Måndag, Onsdag och Torsdag, då jag börjar 8:30)
7:00 ringer väckar klockan.
7:05 kliver jag upp.
7:20 är jag uppe ifrån mitt rum, på klädd och redo för frukost. (ja, det tar 20 minuter för mig att klä mig..)
7:30 är jag klar med frukosten
  resterande 30 minuter tillbringar ja till diverse saker som packa väskan, fixa håret, sminket, borsta tänderna och fundera över livets mening. (helt beroende på humör och väder och allt)
8:05 brukar jag cykla till skolan.

Läskigt va? fast de läskigast var att jag märkte det idag.. men jag har nog hållit på så här sen .. jag flytta hit .. ett år sen.. oj...


Samtalsämnesbyte!
jag tror jag är skiskofren. (det stavas inte så jag vet, men det är så jag uttaler det.) Idag så satt jag på fysiken utan något bättre för mig.. så jag började rita lite vanligt klotter.. plötsligt kom en liten söt kille fram. A-chan. Han bara stod och dissade mina teckningar, och när jag gjorde en personlighets analys på han så sa han åt mig att jobba ! Det tyckte jag var elakt, så jag skrämde honom med en spindel (han är livrädd för dem, men det vara bara en låssas spindel!) Då blev Han sur på mig.. och sa han hatade mig (fast på engelska för han kan inte svenska) men då gav jag honom en baseboll boll då blev han glad igen! (..... ni ser ju..)

han ser iaf ut så här! Men låt er inte luras av hans söthet, han är ond.

A-chan

Annat som har hänt idag?
Jao jag har pluggat jävel på matte (suttit iaf 30 minuter yey!) eftersom det är matte C nationella imorrn.. inte taggad men hoppas på G. Håll tummarna för mig!

En bra låt!


Årets andra humla! (den första kom och skrämde skiten ur mig + jag hade ingen kamera då..)



randome!


Å! justa ja, pudel grejen..
Jag har ju duchat idag för jag orkar inte ducha när jag kom ifrån frisörskan! sen ville ja vissa de stylade håret för folk på skolan. (som för övrigt många tyckte såg bra ut och tom passade mig! Johannes för övrigt kunde inte hålla händerna borta........)
Any way. för att jag har duchat + klippt mig så har mina "kära" lockar kommit tillbaka.. Resultat? PUDEL! ☆
(och nej, de kommer inga bilder på detta vackra hår)

The Pudel

Fate seems to recreate...?

idag idag idag...

Idag var vi på stan och gjorde massa bus! Etologi övningar på vanliga normala människor är alltid kul! Speciellt att vara bara allämänt störa deras tillvaro är nice! förutom när tanter blir arg på osynliga trådar... eller faller på dem..Stackars madde och amanda..

Sen har jag ju haft min efterlängtande klippning idag! Jag har typ taggat/varit nervös hela dan ! Skulle det bli bra? Skulle de se bra ut på mig? Skulle jag få ett litet krull endast på min huvudknopp? Skulle jag se ut som en pojke?! (det skrämde mig ett tag där faktiskt)
Men efter mycket skratt och prat med min frisörska Pernilla så blev jag ändå ganska nöjd.. men nu måste jag vara fixa håret lite extra varje morgon om jag vill ha det som hon nu har gett mig det.. vi får se hur lat vi är!
Nu när jag har gjort det (misstolka inte) känns det bra! Mitt hår är kort och inte störande på något sätt! (förutom att ja inte kan bestämma hur det ska ligga.. men men.
Så, Tack för allt ert stöd som ni har gett mig dessa dagar och är är då resultatet:

sexiy bild på mig menmen ...

Det blev inte såå likt om man jämför med bilden, men ärligt tycker jag att jag är snyggare. (like allways)


Dagens låt! (har haft den på hjärn..)






Shorty Cuty

"I'm goin' I'm goin! I got the metal to the petal and the thing to the floor!"

Låt det bli helg...

Är bara lite allmänt less på skolan och vill allt ska vara över snart.. Men det är okej! I will survive! Yeah!

Idag har jag varit med alexandra och amanda! Det var så länge sen att jag vet inte när ja träffade de sist.. någon gång efter jul tror jag. Iaf Alex. Vi hängde på stan och kollade på lite stuff. Sen drog vi hem till mig och Alex fick sin jungfrutur runt huset.
Efteråt for vi till Mias och åt gotti gott!

Så nu har jag just sett Nu Blåser Vi Snuten! med min kära far och garvat sönder och fått en liten längtan till körkortet.. Fast frida har redan lovat att hoppa över några broar med mig så de e lugnt än så länge..!

Hår har ju varit ett kärt ämne på nu bloggen.. Ni kan ju se vad Peter föreslog i förra inlägget. Sen lovade ju Johannes att han skulle rita en bild till mig. Som jag faktiskt fått förr idag. Den blev jättefin! En liten tabbe var bara att den frissyren har jag ju typ nu.. Fast jag är glad ändå! Tack Johannes!!

Fin va?

Any way, the question still remain.. vad ska man ha för frissyr? Jag får väl fundera..




Natalie(engelsk dialekt)

But Our Dreams Are Not The Same

Klockan är snart halv tolv, dags att sova snart va?

Imorse försov jag mig.. jag hade visst stängt av klockan i sömnen och somnat om !
tack vare maddes sms så vaknade jag istället klockan 8 (då jag vanligtvis far till skolan) Därför är vi väldigt tack samma till Madde idag! Tack Tack!
Så, jag stressade som ett djur för att hinna med allting, och for iväg .. vet faktiskt inte .. men jag kom bara fem minuter försent! GOOO BANGEN!

Resten av dagen flöt på utan större problem.. förutom att jag hade hår på hjärnan (okej i hjärnan) hela dagen.. jag har fått några bra ider om hur ja ska klippa mig.. Vad tycker ni om den här frissyren?


Det blir nog antingen den, eller något Johannes har ritat.. det kommer bli spännande! Är johannes teckning nog bra så blir de förstås den! Eller?

jag har snackat runt med mina kompisar mest på msn, å alla har typ pluggat idag! Satan vad duktiga alla är! Själv sitter jag och kollar runt på internet efter deverse saker jag ändå inte kommer köpa.. jag känner mig dålig.

Men ett litet + har jag! Som ni kanske har märkt så gillar jag att skriva berättelser (små som stora) och så igår hittade jag en gammal "story" tidning propp full med noveller. Så klar kastade jag mig över den och lus läste novellerna. När jag kom till första sidan såg jag något! (som alla som har läst manga alldeles för mycket började jag förstås längst bak) man kunde skicka in sina noveller till dem så kanske skulle de puplicera dem! ! ! Mitt hjärta stannade för en stund.. efter lite efterforskningar och en del mod så bestämde jag mig för att skicka in "åldersnoja". Så, nu stter jag på nålar och hoppas de hör av sig snart! Skulle det inte vara HUR coolt som helst om min novell kom med i den tidningen?! jag skulle med allsäkerthet svimma av lycka. . .


♥ Smärta är Erotiskt! ♥



Daydreamer

Hårresande

Mon dieu, vad ska man göra åt håret?!

Efter många om och men så har jag fått en klipptid! (onsdag den 13:de)
Nu kommer bara frågan, Hur ska man klippa sig?! jag har inte den blekaste anning! Jag brukar alltid köra på samma vanliga, och fråga frisörskan:
 "vad tror du blir bra?"
Men nu är ja less! Allt hon gör är att platta de lite, och he massa saker i hårt och de slutar med att ja inte kan göra samma sak å allt ser bajs ut. Så nu ska jag ha en bestäm frisyr innan jag går dit.. Men hur ska den se ut?! jag vet inte *gråter* jag vet inte ens vad jag passar i.. De ända jag vet är att den inte får ta en evighet att fixa! (lite lat är jag ju trots allt) och man ska kunna bada i sommar utan att behöva stå framför spegeln i tusen år. = lättskött och se bra ut lockig och rak. (eftersom jag ändå ibland vill rak platta mitt hår ibland)
Och vad blir det då? Jo, tråkigt uppklippt och alla lockar gör så man ser ut som en hund.. yeey..
(jag vet jag kan verkligen inte bestämma mig för något)

Mitt dröm hår skulle vara långt, stora lockar och ljusbrunt..... men jag har försökt med de.. de sluta med att de växte på bredden, inte längden..Jag har bajs hår! (Frida, vill du byta??)

nej ibland önska jag att jag vore kille. De slipper sådana här saker, raka bort skiten och problemet är löst. Mhm... ska jag bli skallig tro? (ja de va ironiskt)


Men ja, har ni några förslag?! (är desperat efter rådgivning) Mitt hår idag är typ så här :

jävlar vilka poser!

Men saken är att de här bilderna troligtviss inte säger så mkt, för så fort jag har klippt bort de nötta försvinner säker minst 5 cm, + de blir mer lockligt.. så de e mkt spänning i de här ... (mon dieu)

Så snälla snälla snälla hjälp mig! De här går inte längre .. jag är inte fantasi full nog att komma på nått själv ....




HairMonster

Al around me are ..

oj vad ont i min kropp jag har..

Igår var det konditionstest, och jag fixade liksom skivan solklart! JAG ÄR BÄST!
Så jag och frida firade med jordgubbar och choklad och colacola på kajen! det var sommar nice!



Efter Konditionstestet så spelade jag + sex andra i min klass brännboll. Solen steckte och det blåste precis så mycket att bollen flög åt tjotahejti. Så man fick springa som fan, igen, för att hämnta bollen och bränna! de va nice..!

Så sen när jag kom hem var jag trött som jag alltid blir när jag har tränat.. (de e inte bra) så jag låg och sov någon timme. Sen kom Emma hit till oss (Anton tjej) och bara liksom tog vår mat! fast de va okej, det var liksom meningen så. Vi åt ris och kyckling till middag. Göööött.

Sen for vi ut och grillade med frida, linda och mattias. Det var lol. Vi gick hem i spöregnet och jag var tvungen att sova i min lillebrors rum ensam, i mörkret.. de var inte kul jag dog. Och vaknade upp med sjuktränings verk. inte kul inte kul

Så vi får se vad som händer idag. Får jag bestämma.. så går ja och lägger mig igen, but i don't think that's going to happen... (min engelska <3)

Å! Innan jag glömmer det: det var ju engelska nationella igår också! Det gick bra tycker jag. (done!)

Aja, Men vi får se vad som händer idag. Anton ska väl vara med sin Emma och Erina ska väl bara göra mat åt oss.. så vi får se..







Vill Någon Vara Med Mig?




det är olika..

sommartjejen

Dancing in the rain

Heej!
Nu är klockan 22:13, dvs att det är bara två timmar kvar tills imorgon! inte för jag längtar.. det är engelska natoinella och konditionstest.. Så det kommer bli intressant! Snälla håll tummarna för mig kl 12:00 imorgon och hoppas att jag klara det! (för konditionstestet då)

Any way, vad som har hänt idag är bla att jag och frida var extra sommeriga med pirat-byxor/shorts! Vi är as coola!
Annars var jag också tvungen att stanna på franskan idag vilket inte var så kull men jag ritade en lite rolig teckning/serie om hur de brukar gå för mig på franskan!

Fin va?
Jag orkar inte översätta det som står, men ja tror ni fattar.

Idag var det sorligt i början av dagen, så jag tog cykeln till skolan (och klarade gamliabacken! YATTA) Det var nice. Men nu regnare det.. det är ganska mysig.. jag vill gå ut och gå en sväng, men jag tror inte det blir så.. har ingen att gå med, inte som bor nog nära för att orka följa med iaf. Men jag har varit ute en liten sväng, sprang runt på tomten som en liten tok .. så nu fryser jag om fötterna eftersom jag inte hade några skor.. jag vet, jag ska söka hjälp!

Så, vad händer nu då?
Jo jag väntar på mina älskade pommes som jag gör själv numera.. (no more mias!) fast jag gör dem bara mitt i natten så ingen kommer på mig.. fast de gör de ändå (de = familjen) jag är ju inte smartare än att jag lämnar disk frame.. det är ungefär 10-15 minuter kvar tills de är klara så jag kan nog sitta och prata här en stund till iaf! (yey) + pappa just kom på mig.. i'm a baaad girl..

Any way! Jag har också lagat mina skor idag!!

nice huh? Silvertejp löser allt!

en sista sak är också att en bekant till peter dog idag.. det är ganska hemskt! hoppas hon får det bra på den andra sidan!
(jag vet, även om inte jag kände henner eller någonting så kanske det låter stört löjligt att nämna henne i bloggen, men jag tycker iaf hon ska få nämnas.)


BTW bra låt:





tog så lång tid att hitta en nemi så ja började liksom äta å..

the midnight snacke


Tisdag 5 maj kl 20:14

Okej, idag har ja egentligen inte så mycket att skriva.. så jag lägger bara ut en nemi !

        <---- tryck på den för att få den större



Tihi!

pluggarN

randome?!

Sitter och letar efter en delfins nyckelretningar, hur de fortplantar sig och hur de kommunicerar. . . Då hittar man saker som bla:

Don't screw whit us


Och visste du, att eftersom de kvinliga delfinerna bara kan bli dräcktiga under en viss period varje år så orkar inte hanarna producera spermier varje gång de har sex! (det kallar jag safe sex!)


chuuuu


You are in my dreams

Idag känner jag mig lycklig!

Visst, dagen började segt med franska, matte, fysik osv.. Men efter skolan började livet! (eller efter att ha taggat hela dagen)

Efter att ha gått runt på stan med Frida en stund så gick vi till Sushi Bar! Vi var helt ensamma i resturangen och det var sjukt pinsamt att beställa. Man mummlade fram något som liknande Mellan Sushi och en cola. Tillsammans gick det på 109 kr. (lite dyrt kanske?) Efteråt tog vi för oss lite buljong-soppa och ett glas vatten. Jag hade räknat med vänta länge på maten så jag satte mig till rätta och tog fram träpinnarna. Max 5 minuter senare kom maten. Frida som aldrig ätit Sushi krävde att få reda på vad allting var på tallriken.. jag som inte ens visste om sushi kom ifrån japan, eller kina såg ut som ett frågetecken och sa:
- Jag vet inte...
Men när vi liks våga oss på wasabin med lax - sushi flög man till himmelen! Gud så gott! Vi satt över en timme och nöjt av våran mat. Som endast bestod av : 4 "rullar", 4 lax, 2 räckor och 1 tornfisk. jag visste sen förr att man blir så sjukt mätt av sushi så jag blev inte förvånad när jag saktade in min ätar fart (ifrån slow till orörlig) efter 3 st.

Efter att ha suttit och kommit över ens om att det här var fan mycket bättre än pommes gick vi till Cafe Station, där vi skulle plugga. Jag beställde en Station Speciall (med after 8 choklad) och en Chokladmoussetårta. Frida tog vanligt svart kaffe med kladdkaka. (jag säger inte de högt, men fridas kladdkaka var HIMMELSK)
Iaf, där satt vi med blicken mot trafiken och pratade om allt mellan himmel och jord. (och pluggade väldigt lite) Jag vet inte hur länge vi satt där, men runt halv sju tänkte vi att det var dags att fara hem.

Väl hemma så pluggade ja lite till.. sen märkte jag att det var jobbigt så jag tog ett bad! Så nu så är ja fett nöjd, mätt, luktar gott och mår bara allmänt bra!!

Hur mår du idag?


Man blir lyckig av konstiga saker ibland !

A happy spot.

John och Johan kap 15


Johan satt på sängen med datorn i knät. Musiken dånade i hörlurarna men han hörde den ändå inte högt nog. Hur han än gjorde så smög sig Angelica upp i hans tankar, tillsammans med John.
"Vad var det som hände igår? Varför var John så nervös?"
    Johan hade hållit sig borta ifrån John hela dagen, rädd att förlora masken. Istället hade han ältat samma frågor i huvudet, även om han inte ville det. Han visste att John aldrig skulle gå bakom ryggen på honom. Eller? Utan att Johan märkte det, så hade han börjat gnissla tänder. Han la ner datorn på sängen och ställde sig upp. Han kunde fortfarande höra Skillet spela "One real thing" ifrån hörlurarna som låg kvar på sängen. Han stängde av musiken och gick till sin gitarr. Han tog upp den och satte sig på sängkanten igen och började spela. Han spelade så hårt att han kunde känna strängarna ända in i benet på fingrarna. Tonerna studsade på väggarna och fick fönstret att vibrera. Plötsligt hörde han knackande på dörren.
- Kom in. sa han men släppte inte gitarren.
    Dörren öppnades och in kom hans mamma.
- Hej. Du spelar högt idag. sa hon med ett leende. Är något på tok?
    Johan tittade snabbt upp på henne och svor tyst för sig själv över att hon kunde läsa honom som en öppen bok.
- Tjejproblem bara.
- Flickor huh? sa hon och satte sig bredvid honom på sängen.
    Johan fortsatte spela tyst. Inte för att vara oartig, utan bara för att han visste att hans mamma älskade höra honom spela. Hon hade sagt det flera gånger och tvingat honom spela för henne medan hon lagade mat.
- Vem är det som har fångat ditt hjärta då?
- Angelica heter hon. mumlade han fram.
    Han visste att det var meningslös att ljuga för henne, hon skulle ändå få reda på det på något annat sätt.
- Okej, vilket fint namn. Går hon i din klass?
- Jo. Hon är ny i klassen. fortsatte han mumla fram.
- Är hon söt då? viskade hon.
    Johan nickade försiktigt och låtsades att vara mer intresserad av det han spelade än vad hans mamma sa.
- Och du är rädd för att Erik ska ta henne ifrån dig?
    Johan skakade på huvudet.
- Inte Erik. viskade Johan.
    Hans mamma satt tyst och tittade på honom. Han fortsatte spela, men bytte låt till en av hennes favoriter, "Slipping through my fingers" av ABBA. Han kom ihåg hur hon hade tvingat honom att lära sig just den låten. Han spelade den på det långsamma, vackra sättet som hans mamma älskade. Hon suckade tyst och log mot honom.
- Han skulle aldrig göra något sådant så mot dig vet du.
    Johan stannade upp i sitt spelande en liten stund. Svalde och fortsatte.
- Jag vet. viskade han fram.
- Det är nog bara ett litet missförstånd ska du se.
- Jag hoppas det.  
- Om du är så orolig, så får du väl själv lägga in stöten innan någon annan gör det. sa hon.
    Johans fingrar blev stela och missade helt strängarna på gitarren så att hela tonen blev fel.
- Sånt ska inte mammor säga! utbrast han och rodnade lite.
    Hans mamma läppar bredde ut sig i ett stort leende.
- Men någon måste berätta det för dig. sa hon.
    Han började muttra saker som "omogen mamma" och "tonårsmorsa"
- Vet du om hon ska på festen i morgon? frågade hon nyfiket.
- Njaa.. jag tror det. sa han försiktigt och fortsatte spela där han slutade.
- Tror gör man i kyrkan. sa hon stöddigt. Men om hon kommer på festen vet du väl vad du ska göra, eller hur?
- Ehm.. jag tror det? sa han försiktigt.
    Hon suckade och fortsatte:
- Du måste prata med henne! Skapa en konversation vet du, få henne att skratta!
- Hur ska jag göra det?! utbrast han med en röst full av rädsla.
    Nu hade han helt slutat spela på gitarren.
- Du kan ju bjuda upp henne på dans kanske? sa hon och blinkade med det högra ögat.
Eller så kan du också sätta dig bredvid henne om hon sitter i soffan. Eller så kan du råka spilla lite öl på hennes tröja och hjälpa henne få bort det!
- Mamma! utbrast Johan. Inte kan jag spilla öl på hennes tröja! Den kan ju bli förstörd och då kommer hon hata mig!
    Hans mamma tittade skeptiskt på honom.
- Du behöver inte spilla hela din öl på henne vet du?
- Men.. men tänk om jag säger något dumt? Tänk om det är något mellan mina tänder när jag pratar med henne? Tänk om hon inte gillar mig? Tänk om..
- .. hon faktiskt gillar dig, men är för blyg själv för att säga någonting? fyllde hon i. Johan, jag har inte uppfostrat dig att tänka så mycket negativa tankar. Med den attityden kommer du ingen stans i livet.
- Och med din attityd så blir man en förälder vid 17 års ålder. viskade Johan.
- Å, det där kommer du få äta upp! sa hon och började kittla honom.
- Mamma! Akta gitarren! Akta Gitarren! skrattade han fram.
    Hon slutade kittla honom och sa istället:
- Och inte för att vara sådan, men jag tror inte du skäms över att ha en ung mamma.
- Nae. Det  gör jag ju inte. Men lite pinsamt är det när killarna i min egna ålder börjar prata om hur snygg du är.
- Jasså gör de? sa hon glatt.
    Johan himlade med ögonen och började spela på sin gitarr igen.
- Du vet att din mamma älskar dig. sa hon och gav honom en puss på kinden.
- Mamma! skrek Johan och puttade bort henne. Gå här ifrån!
- Okej okej, jag ska lämna dig ifred nu. sa hon och ställde sig upp.
- Tack så mycket.
    Hon tittade ner på sin son, justerade hans mössa och började gå mot dörren. När hon just skulle stänga igen den stack hon in huvudet igen och sa:
- Och Johan. Vad som än händer, gör inte din pappas misstag och kom ihåg kondomen.
- MAMMA! GÅ UT! skrek han och kastade kudden mot dörren.
    Hon stängde igen den och han kunde höra hennes skratt sakta försvinna in i köket.
- Varför ska hon vara så pinsam? mumlade han och började spela på "Summer of 69" av Bryan Adams.
slut på kap 15.

Love can take a littel more

Så! Nu kan man faktiskt säga att dagen har gått och man kan skriva lite mer om vad som har hänt just idag ! (jämfört de förra inlägget där de bara stod vad som hände igår)

idag väcktes jag kl 11:30 av att mobilen vibbrerade.. eftersom jag var så trött då (vilket jag har stort sätt varit hela dagen) så trodde jag att det var min rygg som hade blivit markerad av en "brushes" av photoshop.. vilket inte var kul eftersom jag försökte förvirrat slå bort mig den ifrån ryggen. När jag tillslut fattade att de var mobilen som vibbade så kom jag inte ihåg var jag hade lagt den.. ytters frustrerande.

senare under dagen då jag lyckas bli människa (där vid halv 2) så gick ja med brosan till stan och kolla på saker. kind of slappt i det fina vädret! yey!

hemma igen satte jag mig för att sy. Jag lyckades inte skapa något speciellt kreaktift tyckte jag.. bara laga min ack så söndriga jacka och fixa till en.. ehm.. klädesplagg.

när jag blev less på det så satte jag mig vid datorn. då visade sig att Matte just hade vaknat å han var uttråkad. det slutade med att han kom hem till mig och vi såg sportsmovie, som är för övrigt väldigt speciell.. men helt okej. efter att ha sett filmen så gick vi på promenad runt runt. sen när klockan blev så mycket att jag höll på att somna stående följde han mig hem och nu sitter jag här.

fast jag har ju också photoshopat idag . (kan man använda de som verb?) det är så förbaskat kul! man bara liksom yey! så, give me some creds for this one: (eller bara vad ni tycker de skulle vara nice att få höra!)


Lite stolt måste ja säga att jag är ..

annars då? jag har sjuk tränings verk sen igår och mina ögon hålls ändast uppe med våld.. så jag har en svag känsla att jag ska typ sova nu. ska ju upp någon gång imorgon helst!



Glad Valborg!

Jävlar vilken kväll!

Klättrat klätter vägg, dansat på brygga, grillat macmalows (?!), jagad av polisen, lekt i lekpark, cyklat med fulla människor, chips, jävlats osv.. Ska man fira Valborg på nått annat sätt? Jao.. en riktig brasa hade kanske inte varit så fel men iaf!


Varför känns det som om de e något frida skulle kunna göra? och peter gå på?

Party al night

RSS 2.0