Natalies Bedroom

WEEEYHEEEY!!!!!
Jag och Amandas talkshow!!! Helt jävla amasing!!!
Se och lär! ;P


Förstoppning


Det är så typiskt!
Jag har filmat som en tok och fått in jättebra matrial till min älskade/hatade dokumentär, men nu vägrar datorn ta emot allt eftersom hårddisken är full! Så jag har nu rensat den inte bara en, utan två gånger på "oviktiga" saker så som bilder, gamla filmer osv. Det skär i hjärtat varje gång jag tömmer sopkorgen. Men kan någon förklara för mig varför jag ändå inte har mer än 1,56 GB på denhär lilla skithögen?! Jag har försökt googla mitt lilla problem.. men jag verkar inte hitta nån lösning.. Ush. jag behöver verkligen prata med någon om det här.. det tynger mitt hjärta så mycket.. (0.o)
Nej men seriöst nu,jag ska snacka med några folk idag och se om NÅN har en lösning på mitt problem. Men en skola full med Mac-nördar borde nån veta vad som gör att min Charlie har förstoppning!




Annat då. Jag har Kominication (WTF?!) om ca.... *tänker* ... 09:50. (you do the math)  Det kommer bli spännande! Mest för att jag gjorde bort mig så vackert förra gången! (>////<) Men sånt är bara gulligt ! tihi...


Av någon konstig anledning känns det som om jag måste göra så mycket saker varje dag. Läxa, Städa osv. (det låter inte mkt, men Läxan tar upp ksk 95%)  Så jag har bestämt mig att skriva en lista för varje dag som talar om för mig Vad för läxa jag ska göra och lite annat tjaffs. Desstuvärre så är min "lilla" list bok int e så liten.. så jag behöver nog en ny.. =(^.^)= Jag vet en skit bra liten bok på Bokia för 19 kr.. kanske man ska köpa den? (^_^)


Well, Jag orkar inte sätta upp någon "Dagnes Manga".. Jag tror jag ska göra det till en veckogrej.. beroende på helt hut mkt ja kommer skriva i fortsättningen.. hehe!

Bye bye!

.(_ _).

Dagen har inte börjat så bra. jag har glömmt min bok till nästa lektion och jag har väldigt tråkigt. >.< De e inte bra alls!


Överdosering av Hormoner Ja Tack! (jag tog bort hemligheten så inte Jens ska springa runt och berätta hela världen)


Nej låt oss prata om något annat. de där var ju bara pinsamt.

Idag ska jag börja filma på min dokumentation! o.o Det taggar ja like heeeell!
Dokumentären kommer att handla om Livet som Nykterist, där jag filmar olika nykterister och frågar om hur de har de i vardagen å så vidare... (varför känns det som om jag ska ut och jaga tigrar? ó.o ingen anning.. any way. Mitt första offer är min egna syster.. hehe .. Jag ska fara till henne idag och filma interjuva henne with all my might! Yosh! \(>o<)
Bara kameran vill som ja vill så är det ganska lugnt.. tyvärr händer ju det sällan ... .(_ _).



Dagens Manga:
Mamacolle av Tooyama Ema.
4 vol.
Genger: Romantik, komedi, Fantasi, Shoujo och School life

Handling:
Som vanligt suger ja på att beskriva handlingen.. men de handlar iaf om en vanlig tjej som vill ha ett husdjur. En sådan kallad Baby. Det är förövrigt ett helt nytt husdjur som ser ut som en liten boll och känns som pudding.. Allt detta lilla djuret kan säga är : Mama, Papa eller Mi! Ganska söt! >.<


..ne?


Anyway, that all for now folks! Bye Bye !

RSS 2.0