Makeover

Jag har ju inte kunnat/orkat skriva blogg sen ja kom hem ifrån pdol av den enkla anledningen att jag har haft fullt upp att byta rum. Ifrån min mysiga, mörka källare till det luftiga, ljusa rum på övervången! En ganska drastisk förändrig anser ja. speciellt när syrran bodde här förr, men nu är hon ju utflyttad så.

Klart har jag ju bilder. Som en Almgren/Kvarnström älskar vi att göra om, och de skulle även jag få göra i lite mindre utsträckning.. Så här kommer Före, Under och nästan efter bilderna!


Detta är då Före bilderna. Min kära syster har målat en sådan fin blomma på väggen! Tyvärr så vill ju inte jag ha den! En rosa blomma?! Skulle inte tro det.. så den fick försvinna.


Under. Alla mina möbler står mitt a golvet och jag försöker måla på väggen utan att få färg på dem.. de gick! Yatta!


Nästan Efter, det saknas bara en målinng som jag personligen ska göra på ena väggen. Jag är bara lite för lat/ har ingen färg för att kunna göra den just nu. (mer än hon som blåser stoff överst på garderoben)

Jag har ju en balkong här uppe också! (Omg) Men just nu är inte den såå mkt att ha.. eftersom mamma å pappa ska lägga nytt kakel på den så här den lite... smulig..



Annars då?
Förutom a4 med hat jag fick idag har det inte hänt så mycket idag. (tänker inte gå in i ditalj på det, bara anmärka att vissa människor nog lägger ut väldigt mycket energi på fel ställen)

Imorgon är de tjejkväll med Amanda! Det kommer bli fett nice! Var såå längesedan sist!! Taggar as mkt! Uch. nu kan jag knappt bärga mig till imorgon. darn.Jag hoppas bara Alex också kan vara med, då vorde det Toppnotch! :D
Jag Alexandra och Amanda i 6:an! (Jag var ett troll redan då)






Gör om, gör rätt

PDLOL '._.'

Så! hemma ifrån en helg med killarna (och Samira på en kant!)

Som sagt var ja ju på PDOL i helgen, vilket var väldigt roligt! Jag har så klart lite bilder som ska berätta händelsena.. En bild säger ju mer en 1000 ord. (jag tog ca 100 kort)

På väg upp var de dessa glada/sömniga människor med. (Johannes, Viktor, Samira, Peter å jag)


Ser ni likheten?

Efter att vi plockade upp Pontus i Luleå så for vi tebax te piteå, ställde in oss i vandrarhemmet, åt mat och gick in te festivalen. (det tog nästan två timmar att gå in, men ja ska inte klaga! Inte medan vi gick dit iaf.. hem är en helt annan historia som kommer lite senare)


Även om vi inte såg så många band, så var vi glada ändå!

Klockan 3-4 omkring kom vi på att vi var trött och ville hem.. så jag, peter och viktor börja vandra.. eftersom jag är så dum som jag är så hade jag tagit dåliga skor med mig.. vilken följde till as ont i fötterna. nyckelbenet kände sig lite utanför och ville försås också göra sig hörd.. vilket lede till en vädligt bitter Natalie. Att jag var hungrig också gjorde saken bara värre.
Men ironin tog så klart sin del i nöjet också! När vi äntligen kom vandrarhemmet, så kollade jag igenom min väska (som jag hade med mig hela tiden) så hittade jag ett oöppnat paket med M&M's... Tragiska Ironi. Men tillslut fick ja sova!

Dagen efter skulle Peter hoppa Bungy Jump! Jag har så klart bilder på det, och han har nog (tror jag och hoppas jag) snart lagt ut en video på det också!


Om man ser riktigt noga på sista bilden, så ser man att han vinkar ner till oss, annars ser de ut som om han ska till bödel när han går..


Efter att ha varit i Piteå, drog vi te Luleå och hängde i Pontus morföräldrars lägenhet. De var ganska nice och blev en "tidigt kväll". Pontus som har en förkärlek att jävlas med alla tog kort på de som sov.. jag vaknade av blixten så mig fick han inte *skrattar ondskefullt)


Men de e ganska oskyldiga när de sover annars tycker man..

Klockan två så ville Pontus bada.. I brist på annat följde jag med å tog kort.



Han tyckte de va kallt och kom fort upp igen... Efter det somnade han ganska fort, medan jag fortfarande var pigg. Så jag tog min bok, en kopp te och läste i nattens lugn. Klockan 5 så var min bok slut och jag var trött.. så jag kröp i säng och somnade ganska fort.


anledningen ja tog de här kortet var att kolla vad klockan var.

Sen tog ja inte mer kort.. men de hände väl inte så mycket heller. Vi vaknade nästa morgon, tjaffsade på, kom iväg, åt lunch/middag, lekte "bil" lekar, jag läst bok, sov och åkte bil. Sen kom vi hem. That's that.


Det var en förbannad rolig resa (trots att jag förklara den som dötråkig tycker jag) och jag hoppas vi gör de snart igen!


Jag kan ju inte påstå jag har ätit nyttigt ihelgen!


bookn3rd

Biovecka!

Jag känner mig bra, nu är de för andra kvällen i rad jag har varit på bio. Lycklisviss har jag sett olika filmar. Väldigt olika skulle jag vilja säga.

Första filmen jag såg var, så klart, Transformers: The Revenge of the Fallen


Så klokren! Våld, actionscener man skakar av, kärlek, snyggaste tjejen har den töntigaste killen, dåliga skämt man bara måste skratta åt osv. Jag kan bara säga en sak: Jag blev så kär i denna film, att jag 1. hoppade upp och ner i stolen och fick Peter irriterad. 2. Var tvungen att söka på Optimus Prime när jag kom hem och funderar fortfarande att byta bakgrundsbild på datorn...

Av mig får den 4 av 5.
Varför inte 5 är för att tjejen var helt klart för töntigt i vissa scener. (ja, det kan sänka betyget. Speciellt om tjejen i fråga MÅSTE hålla hand med någon när hon springer..)

Vem skulle jag rekomendera flmen till?
Till nästan alla killar. För jag anser om något att detta är en killfilm. Om man inte gillar slisk och slask. Även om den inte har så mycket till handling enligt vissa, så är det helt otroliga scener!


Filmen jag såg idag då var något Helt annat!

OhYeah, The Proposal.
i
Raka motsattsen till den andra filmen. Socker söta scener, as häftiga farmödrar, manliga stippor, Underbart söta pojkar osv.
Även om detta är en helt annan slags av film, så tycker jag minst lika mycket om den! Den gick rakt in ihjärtat på en! Man satt och skrattade, grät och "aaaaaaaw" under hela filmen. Allt man blir arg på efteråt är att man själv vill ju ha ett sådant sagoförhållande. ..

Denna film får nog 4 av 5 här också.
Varför? Det är lite för mycket av en tjejfilm för mig ändå. Och den var föresägbar. Även om man inte vill säga det högt.

Vilka se denna film då?
Det måste ju få vara tjejerna. Jag tror hela bio salen var fylld till 95 % tjejer. Killarna som var där var aningen pojkvänner, eller bara lättövertalade killar. Jag tveckar en kille skulle gilla den här, fast om ni vill ge den ett försök so go a ahed! Och för er tjejer som vill se den: Puppy eyes på Ryan Reynolds kan man dö för! *kyyyyaa!*


Så, det har blivit två HEELT olika filmer dessa dagar, som tur är med olika människor också. Fast jag tycker ni ska fara å se iaf Transformers på bio, om ni inte har en egen biograf i källaren eller nått.

För övrigt så ska jag till Piteå dansar och ler imorgon! AS taggad!!! Vill typ sova så jag kan vakna någon gång. (hihi)
Men de kan ja förstås inte.. jag har tvättat like hell idag och ändå är inte allt torrt.. *fail* så jag måste vara minst uppe 1 timme till så jag kan byta i tumlarn.. jippy.. Sen påminde peter mig att ja måste ha med handduk! (ooops) Så nu måste jag ner, packa om allt (jag vet inte vad jag har med mig längre) och sen sova! (klockan 3 troligtviss om jag känner mig rätt)
En sak jag har med mig iaf är mina piller ! *rövhatt*
Ha de så bra så hörres vi efter helgen!


Been there. Done that.

Tjohotjohej.

Fortsättning

Hej!

Jag skrev ju aldrig om barnlägret som jag lovade jag skulle göra. Orsakerna varierar, men mest är det för att jag är för lat.
En annan anledning är för att jag vill inte tänka på alla misslyckanden jag lyckades få över mig på fyra dagars tid. (tyvärr var de en del) Visst äger jag självironi det säger jag inget om, men det finns också en gräns för mig.
Istället tänkte jag vissa lite bilder bara som hastigast.

Ljuva sommar!




Nightchild


Som..

..Snabbast:

Jag har just kommit hem ifrån ett barnläger där jag själv var huvudledare. Nu är jag sjukt trött och vill nog mest bara sova. (vilket jag ska efter duschen)
Jag återkommer (kanske) imorgon med mer info (och lite bilder om ja orkar) men just nu skulle jag vilja slänga mig på sängen och inte känna någonting.

babyblue

Mormor 70 bast!

Min kära Mormoder fyller 70! Därför var jag på kalas och åt mig tjok på kakor hela dagen! *rövhatt*

Sen har jag ju snackar med mina yngre kusiner en hel del, även Hanna fast hon är lite dålig på att svara.. (en sådan sötnöt!)
Tyvärr tog jag ju inte med mig kameran! Dumma dumma ja! Ska jag någonsin bättra mig? (troligtviss inte) Men jag vet inte riktigt vad jag ska säga? Massa gamlingar satt och pratade hela tiden. och jag servera dem barakotta. (jag tror de heter så)

Men en sak jag har snabbat upp idag av de samtalen jag hade med mina släkningar var dessa två skämt:


snuskigs pojke ! (jävla stavfel)

Vi garvade ihjäl oss iaf. Mest ja kanske men.


Annars så har jag väl mest bara förargat mig för jag inte vad född en eller två månader tidigare. Alla ens kompisar drar på droskan medan man själv är fast hemma med en chipspåse och dåliga filmer på tvn..
Man ska väl inte klaga egentligen. Jag som hel nyckterist skulle väl ändå inte ha kul där?! Bara massa fulla människor och jag betalar för att vara där?! de låter mest bara korkat. Och så skulle väl jag mest bara ligga död i en soffa eller på golvet och kravla mig i mina smärtor pga nyckelbenet... Så jag borde inte klaga! men jag gör det ändå. U know me. Ibland måste man ju få klaga liite.



hihi



Just ja! Till er alla som läser John och Johan:
Nästa kapitel kommer bli det Sista jag läger upp på bloggen. Eftersom jag vill så gärna ni ska köpa den av mig senare när jag puplicerar den, vilket för övrigt är mitt mål här i livet! Mwahahah! Eller mer mitt projekt arbete faktiskt. Så jag hoppas ni alla stjöder mig på era mer eller mindre tystlåtanavis!  *skrattar lite åt mig själv*

Nåvalid

John och johan Kap 18

John stod och lutade sig mot fönsterkarmen. Han tittade ut på mängden av folk. Några ansikten kände han igen ifrån Johans klass, andra från hans egen klass. Sen var de även folk han aldrig sett. Folk stod och hoppade till musiken på det hemmagjorda dansgolvet medan andra stod och prata om någonting oväsentligt. Men John ville inte delta i någon av de aktiviteterna. Istället stod han och betraktade honom på avstånd.
"Johan.." tänkte han och suckade tyst.
    Han stod på andra sidan rummet och pratade med Angelica. Det hade gått över en timme efter att han hade lämnat dem ifred. Felicia hade tydligen gjort de samma bara en kort stund efteråt, för de hade stått ensamma ganska länge nu. John såg hur Johan log, skrattade och rörde nervöst på sig medan han pratade med Angelica.
"Varför kan han inte göra så där mot mig?" tänkte han argt och tog en stor klunk ur sitt glass.
    Han kände den fräna smaken fylla hans mun och han svalde så snabbt han kunde.
"Fy fan för Kims blandningar. Alla vet att man inte ska blanda vodka och cola."
    Han vände blicken tillbaka till Johan. Han iakttog varje rörelse gjorde, varje andetag han tog. Allt ifrån att luta sig ifrån den ena foten till den andra till att klia sig i håret under sin mössa.
"Jag kan inte fortsätta hålla på så här." tänkte han och tittade ner i golvet. "Jag måste ju se helt besatt ut!"
    Han tog en ny klunk ut sitt glas.
"Varför kan det inte vara jag?"
- Varför gör du inget åt det? sa en klar, vacker röst.
    Han tittade upp igen och såg sig omkring. Men allt var som de var för 2 sekunder sen. Folk dansade eller pratade med varandra. Inget var förändrat. Han ställde till sig och kände hur han stötte till någon. Han såg om sin högra sida och märkte att Johannes stod bredvid honom. John granskade snabbt Johannes som tittade ut i luften utan att ägna en blick åt honom. Han hade en burk Fanta i sin hand och han kunde skymta en hörlur i hans vänstra öra.
"Inte kan de ha varit Johannes.. Nej, omöjligt. Jag måste bara inbilla mig saker." tänkte han och tittade framåt igen.
    Han kunde se hur Johan log stort mot Angelica och hur han rörde vid hennes arm.
"Varför..." Han kände hur det hög till i magen och den välbekanta klumpen växte sig större. Utan att han märkte det så grepp han tag i skjortan vid magen och knöt handen. 
"..kan det inte vara jag?"
- Om du vill det så mycket, varför gör du inget åt det? sa rösten igen.
    Han vaknade upp ur sina tankar och såg sig omkring igen.
"Vem är det som pratar?!" tänkte han hysteriskt.
    På hans vänstra sida fanns endast en vägg, framför honom var det bara massa okända människor han aldrig träffat. Han vände sig på sin högra sida igen och såg på Johannes. Fast den här gången tittade han inte rätt ut i luften, utan rätt på honom med sina mörka ögon.  John svalde.
"Är det verkligen han som pratar med mig?"
    Johannes tittade framåt igen och fortsatte:
- Om du inte tänker göra något åt det, så ökar ju inte precis chansen att de händer eller hur?
    John kände hur en behaglig rysning gled igenom hans kropp och han såg hur håret på armarna reste sig.
- Jo, det är ju sant. sa John tyst och tog en till klunk.
"Så det var Johannes..." tänkte han chockerat.
    Han hade aldrig hört Johannes prata, bara hört andra prata om det. Hur lugn, klar men ändå mörk och melodisk röst han hade. Men aldrig hade han annat hur ofullständig den beskrivningen var.
    Johannes förde sin Fanta till läpparna och drack, ljudlöst. John iakttog honom försiktigt och svalde. Johannes var några decimeter längre än honom, välbyggd och såg bra ut. Ändå fick han Johns nackhår att resa sig.
"Det är någonting som inte är riktigt rätt med den här killen." tänkte han.
    Plötsligt hörde han hur Johannes suckade och tog en till klunk av sin Fanta.
- Vad? frågade John.
    Utan att säga ett ord nickade Johannes med huvudet i riktning mot Johan och Angelica. John tittade dit och såg hur Angelica skrattade högt och vinglade till lite grann. Hon förde en flaska till munnen och till synes, tog en stor klunk.
"Vad är det hon dricker?" tänkte John och ansträngde sina ögon för att se igenom det mörka rummet. 
- Baccardi. morrade Johannes.
    John ryste till igen.
"Han är läskig." tänkte han.
    Johannes gav honom en ilsken blick, tittade fram igen och drack mer av sin Fanta.
"Jag sa inte de där högt gjorde jag?" tänkte John förskräckt.
    John förde nervöst handen till munnen men blev tvärt stoppad av Johannes.
- Du ska inte bita på naglarna.
    John svalde och tog ner handen igen. Han tog en sista klunk ut sitt nu tomma glas.
"Varför känns det som om Johannes alltid är tre steg framför mig?" tänkte han oroligt och vred lite på sig. "Som om han visste vad jag tänkte.."
    Plötsligt fångade något annat Johns blick. På andra sidan rummet såg han hur Angelica hade lutat sig mot Johans bröst och vilade huvudet mot honom. Samtidigt Johan klappade henne ömt på huvudet och sa något till henne.

John tappade andan och föll ihop på marken. Tankarna snurrade. Han hade.. han skulle vara beredd på det! Det hade han lovat sig själv. En vacker dag skulle Johan få en tjej, det var ett faktum. Och han skulle stå där, beredd och gratta honom med ett leende. Inte bryta ihop, inte gråta. Inte när någon ser i alla fall.
- Samla dig, du skulle vara beredd! viskade han ohörbart till sig själv.
    Som en reflex, satte han sig i fosterställning och begravde ansiktet mellan knäna. Han kände hur alla muskler i hans kropp spändes och att han knep ihop med ögonen.
"SAMLA DIG!" skrek en desperat röst i hans huvud.
- Du kan inte lura dig själv. hörde han Johannes lugna röst säga.
    Han tittade försiktigt upp och mötte Johannes lugna ansikte som var kanske 10 centimeter ifrån hans. Johannes lugna, betryggande ögon såg in i hans och plötsligt kände han hur han slappnade av. Han började andas normalt igen och musklerna kopplade av.
- Sluta försök vara något du inte är. fortsatte han och ställde sig upp.
    John sa inget utan tittade bara tyst ut över golvet. Han hörde Johannes tysta viskning:
- Om du vill ha han, ta honom.
- Men om han inte vill ha mig då? viskade John tillbaka.
- Du måste i alla fall försöka.
    John tog ett fastare tag om sig själv.
- Nu är det i alla fall för sent. viskade han tyst.
- Inget är för sent.
    John svalde.
"Kanske, kanske inte. Ska jag våga försöka? Ska jag våga försöka bli Johans?" tankar som aldrig ens nuddat Johns sinne snurrade nu fritt runt i hans skalle.
    De gjorde honom yr och förvirrad. Vad skulle han göra?

    Plötsligt slog en tanke honom.
" Hur vet Johannes att jag är förälskad i Johan?"
    Han kände hur paniken växte och han tittade upp där Johannes skulle ha stått. Men han var bort. John ställde sig snabbt upp och titta sig omkring.
"Hur kan han veta?" tänkte han medan han letade genom människorna.
    Så fick han syn på honom, i hallen på väg mot ytterdörren. John började gå snabbt mellan folket och försökte styra bort dem som kom i vägen. Han såg hur Johannes tog på sig sin jacka och började leta sina skor.
"Hur kan du veta?!" tänkte han frustrerat och kände hur alla möjliga känslor bubblade upp.
    Snart skulle han vara framme vid honom, han skulle bara förbi trappan.

    Hon tog tag i hans arm och försökte dra honom lätt till sig.
- John? sa hon för att få hans uppmärksamhet.
    Han vände sig om och såg på henne med sina vackra, ljusa ögon.
- Inte nu Angelica, jag måste...
"Han är så het. Jag måste ha honom." tänkte Angelica och kände sig helt plötsligt modig, som om hela världen låg för hennes fötter.
    Hon tog tag om hans huvud med båda sina händer och drog han till sig. Hon ställde sig på tå för att nå upp till han och hon förde sina läppar mot hans.
"Så mjuk.." tänkte hon.

slut på kap 18

Is there anyone out there how can hear me? "random....."

Jag har en svag känsla om att de här kommer bli ett skumt inlägg..

Först! Lite musik ni kan lyssna på! medan ni läser detta inlägg



Jag kan inte hjälpa det. Jag läser/ser folk som Sabaku-chan göra fantastiska bilder/fanart, inte av Gaara, Naruto och andra ypersköna karaktärer! Utan även slänger in sig själv i handlingen och gör de yper roligt! (är yper ett ord?)
Hon har t.o.m lyckats göra en fantastisk avatar av sig själv som (vad jag antar) speglar hennes personlighet så mkt som möjligt. (kommer på att jag inte riktigt kan veta det, eftersom jag inte känner henne.. vet bara att hon är 20(?!) år och bor i Austrailen.) Men hennes tekningar är så .. mer en Häftiga! Just take a good damn look!




Yeah yeah I know, inte många bilder.. but the thing is att jag nog inte ens får ta dem.. hihi! gomenasai! Så jag uppmuntrar er att gå och kolla in hennes sida på .. kom inte ihåg adressen just på den sidan.. men hennes användare på den sidan! "Choose you words Natalie..." <-- Voice in my head creepy..
Any way! Här är adressen!
--------------------->http://sabaku-chan.deviantart.com/<-----------------------
take a good look!
Jag själv kan vara där i timmar! (måste ju vara den totalla tid jag ha varit där iaf)
... jag låter som en läskig staker..

Any Way! Jag ska ju komma till Någon slags av point i det här. (kan någon berätta för mig varför varannat ord är på engelska?!)

The Ponit is, hennes Avatar e AWESOME!!! (ja de en länk, de e ett fett svårt ord att stava!!) Medan mina.... suck, inte så bra.
 
Här e hon med sin favvo karaktär. (oyes it's gaara.. daaah?)

Och jag med min egna A-chan.. Jag själv är förövrigt inte ens ritad, utan PS:oade .. (skrattar högt åt mitt eget val av ord)


And I knooow. Om jag bara ger de tid och över kommer det nog bli jätte bra. Good damn it! Hon är 20! Har säkert ritat halva sitt liv och allt. *puttar ut med underläppen och ser allmänt sur ut* Så egentligen får ja inte ens klaga.. men jag vill ändå, för ibland får man det. tycker jag...

Any way. Sabaku-chan är Asduktig på fanart och det är nog kanske mest därför jag skriver detta inlägg.. tihi! (skrattar ännu en gång åt mig själv. Kom på att hon aldrig kommer kunna förstå det här, eftersom det är på svenska.. förutom de random ord som blir på engelska.. damn!)

Jag hade rätt. Jävligt Random inlägg. . . Vad ska man säga?

jag har knarkat alvedon och är kind of trött..



Hur mätter man egentligen IQ? eller Smarthet? Nej fy fan de får bli ett annat inlägg! jag ska sova!

zzzZZzzzz

Gurka e underskattat.

ojoj.. regn regn regn..

Vad kan man göra detta trista väder? Jo! Antingen leker man lite raskt med Photoshop, eller läser man en bra bok! Fast mest sitter man väl bara och förbannar sig själv över att man inte kan få upp mjöklpaketet.. måtte denna smärta gå över någon gång!

Jag har för övrigt färgat mitt hår i en ny färg! Jag har fortfarande inte bestämt mig om det blev bra eller inte.. vad tycker ni?

före och efter. Gurkan är en självklarhet, så som gyttan. visst har jag en härlig brun fär på armarna på första bilden?

Bara för att göra det här inlägget lite längre, ska jag vissa vad annars jag har gjort idag.


Jag äter gurka, men den tog slut...

jag blev jätte ledsen..

Sen började jag leka med Photo booth..

Så här känner jag mig när Kjell (matteläraren) förklara drivatan för mig.


Under hela den här lilla "leken" såg jag att mitt håt är kaos. och för att citera Pontus, så ser jag ut som ett troll..

Bara öronen som fattades..


Bad Hair Day..?

Olyckan

Nu har jag varit duktig!

Nästan iaf...


I Torsdag drog jag och Familjen ut på en liten utflyckt bort till det lite smått avlägsna Storuman. Och vad i hela friden kan man göra där kan man tänka sig. Det ska jag berätta för er:



Det är exakt vad det låter, ett myr hål där man ska spela lite våldsam fotboll! Man SKA bli smuttsig! hihi!


Som sagt for vi på torsdags eftermiddagen. Vi stannade efter vägen för bland annat fiske eller annan avkoppling som att läsa ut sin bok. Vi hittade dock en liten rolig skylt till en lite gammal båt...

passande eller?

Som alla vet som svärmar inre norrland av mygg, knott och annat äckligt som vill störa ens nattsömn.. så jag tog denna bild och kunde bara tänka på en ända mening..
"Låt den rätta komma in."

Tyvärr var vi/Anton inte nog smarta, så alla mygg kom in ändå! Och med anningen blodförlust morgonen efteråt blev de mygg jakt! Jätte kul att börja med så där kl 8 på morgonen. . . . . (lägg märke till punkterna)


När vi kom fram till Storuman, så fick vi reda på att vi kanske inte skulle få vara med i träsk fotbollen! Eftersom vissa, jag nämner inga namn men jag menar min mamma, inte hade anmält oss.. Så vi fick anmäla oss som spelare och reservlag. Hela eftermiddagen satt vi på nålar, ivriga för att få spela! Man skulle ju FÅ bli smuttsig! (rövhatt)
När allt hop var ute, så ringde det faktiskt! De ville ha tre stycken tjejer in i ett lag! Gissa vilka tjejer det blev?
Från vänster: Antons Emma, Er egna Bangen, och min kusin Sara.

Som ni ser var jag kanske lite övertaggad.. men jag ska låta lite bilder tala om för er hur kul det var!



Och efteråt såg iaf jag ut så här:
Stolt som ingen annan.

Efteråt så kastade vi oss i vattnet som var ca 100 bort och njöt av sommar natten!

Dagen efteråt vaknade jag av min gryma far som nästan skrek ut:
- NATALIE! UPP! VI SKA SPELA MATCH OM 40 MINUTER!
Det hade vissat sig att ett lag hade hoppat av, och vi (Jag, Pappa, Anton, Emma, Sara, Kalle och Daggen) skulle få spela istället! Morgon sur och ont i kroppen sen gårdagen gick jag upp och försökte tagga till ännu en match.
Men när jag såg de smuttsiga fälten igen så smög sig ett leende upp för mina läppar. Det var bara att kasta sig in och köra ännu en gång! Jag ska också nämna att vi fick hjälp av några flickor som spelade tillsammans med oss! Amanda, Louis och Sara tror jag bestämt de hette. Trevliga tjejer!



Vi förlorade med 3-0 till de gröna människorna.. som för övrigt kom två:a i hela alltet! Inte illa de! Men vi hade kul i alla fall!
Laget, med stort L


Några timmar senare efter att ha varit i bastun, badat lite och fått i sig lite mat så var det våran andra match som började. Då hade helt plötsligt en av tjejerna förvandlats till en kille som hete Linus, och han spelade för våran räkning istället. Han var riktigt duktig till och med!



Vi blev ju inte lika smuttsiga som första matchen, men den här var om möjligt, ännu roligare!


Se så glad vi är, trots vi förlorade igen...

Den tredje och sista matchen blev ganska kort för min del.. ungifär 5 minuter in i matchen så hände en liten olycka..
Jag och två andra killar sprang som galningar efter bollen som hade fastnat i leran en bit bort.. fast en av killarna ville ju så klart inte jag ifrån motståndar laget skulle få bollen först, så han puttade mig. Tyvärr rakt mot sen medspelares knä.. Och det var så illa att knät kom mot mitt nyckelben/hals. Så efter att mamma ställt sig och skrikit åt motspelarna, pappa fått mig bort ifrån planen och han med knät bett om ursäkt ca 100 grr så for jag och mamma till akuten. Väl där konstatera de/vi att nyckelbenet var brutet. Så nu går jag runt med en såndär sak runt halsen med vänsterarm i. Och jag ska vara ärlig, de gjorde SJUKT ont! Aldrig tror jag att jag har känt en sån smärta! Som för övrigt inte vill ge sig...... Men vad att göra? Det är bara att bita ihop, le och tänka posetiva tankar! Nu får jag ju iaf bli lite ompysslad! hihi! Fast de e ganska jobbigt att inte i början iaf, kunna klä, sätta sig upp eller ens duscha själv... Man känner sig ganska handikappad... blä!

Fast matchen fortsatte, även utan mig. Och då var ju Anton och Emma arga som satan själv! Och efter att motståndar laget hade skadat mig så brutalt, så vågade de ju inte taklas mer. Så Anton passade på att göra ett mål och Emma kastade lera på de killarna som skadade mig! Kanske för att Anton skrek åt henne:
- EMMA! KASTA LERA PÅ DEM! TAKLA DEM! osv.. That's my brother! *rövhatt!*

Jag måste faktiskt erkänna en sak till, jag tycker ganska synd om killen med knät. Han verkar vara en schysst kille (vi hade bytt meningar innan matchen) och han var så ångerfull. Pappa fick säga flera gånger till han att allt var en olycka. Stackars kille.
Fast nån jag inte alls tycker synd om och kommer bussa Matte på, är han som puttade mig. Till han säger ja: Ta de lugnt. Vi kommer tillbaka, och vi kommer att ha me oss killar som får dig att skaka! MWAHAHAHAHAHAH!

nu blev ja lite elak! hihi! Men jag jag menar det faktiskt, Jag ska FAN spela Nästa år igen! Nån som är på?!


Vad han gör vet ingen.



tyckte den passade in ändå!

TräskTrollet

Stand up Stand up!

Ny desgin! Yeeey!
(om ni ej kan se den, kör på firefox istället eller någon annan webläsare..)

Vad tycker ni?
Jag vet att bakgrunden går att disskutera.. men jag orkar inte hitta en annan bild. Jag e laaaaat!

hihi!
men nu ska jag snart äta och sen hjälpa min syster med att flytta! Inga mer bakelser till mig... buuhuuuu!

Pappas låt!

Every Women Every Men, Join the Caravan of love



Gyttjan!

RSS 2.0